Trusted advisor® tillid i kulturen / den betroede rådgiver

Garde Consultants repræsenterede The Trusted Advisor® LLM på vegne af medforfatter Charles Green fra 2010-2015 til begges store tilfredsstillelse.

Uanset om I vil øge tilliden i kulturen, i lederskabet, eller til jeres kunder egner konceptet sig til alle, som ønsker at gå fra høj faglighed til kollegaens eller kundens foretrukne rådgiver. Mao. hvilken adfærd der afgør om kunden ringer til dig først, opsøger lige netop dig og dine råd, betror sig til dig, er transparent, eller inviterer dig til udbud. Du får indsigt i hvilke parametre, du kan forbedre, hvilke der driver, nedbryder og genopbygger tillid, men også hvordan du accelerer tillid, da kun én ud af de 4 ’drivere’ tager tid.

Tillid er universelt og metoder og værktøjer handler i høj grad om bevidsthed, så noget vil virke for dig med det samme. I kultursammenhæng er det oplagt at finde jeres ’trust deficits’, og de sammenhænge som tilsammen styrker tilliden i jeres kultur. Det kan fx være i samspillet internt, medarbejderens tilknytning, feedback færdigheder, mmm.

Vi kan hjælpe dig ved at:

  1. Træne jeres folk i Trusted Advisor konceptet målrettet og tilpasset jeres rådgivere, kultur eller lederskab
  2. Analyse eller ’audit’ før og/eller efter træning, hvis I vil vide hvad ’problemet’ eller næste niveau er i jeres organisation
  3. Sy metoden sammen med andre af jeres gode initiativer, udfordringer, akademier, salgsprocesser, værdier, kulturbæreradfærd, strategi mfl.