Hvornår skal du vælge Garde Consultants?

Kundetilfredshed starter med, at du værdsætter det, vi tilbyder og måden vi gør det på. Her er seks områder, hvor vi erfaringsmæssigt adskiller os markant;

1. Du får løst det rigtige problem først
Vi observerer adfærden i alle kontaktpunkter, så jeres struktur (fx segmentering, salgsproces, KPI’er) og kommunikation (fx positionering, CVP, firmapræsentationer) over tid understøtter den adfærd, I ønsker.

2. Du får trænet det rigtige
Rigtigt er svært. Pengene ligger i detaljen og de samme ingredienser kan give vidt forskellige resultater, afhængigt af dosering og rækkefølge.

3. Du får alle med ombord
Vi bruger artefakter, ‘nudging’ og adfærdsdesign, når vi masserer og modellerer adfærden. Ved at påvirke ‘lidt, men tit’ og skrue på flere håndtag samtidigt, starter vi en positiv bølge.

4. Du opnår hastighed og varig effekt
Gap analysen afdækker de barrierer, vi sammen skal udligne. Det gør vi imens vi træner, så I får eksekveret jeres strategi samtidig med, at vi udvikler den nødvendige adfærd.

5. Vi er der for dig i det lange løb
Fordi vi hele tiden tænker adfærd ind i kommunikation og strategi, kan vi hjælpe dig med alt fra værditilbud med USP’er til en kundevendt salgsproces til en app, hvor I kan dele viden eller samle værktøjer, så alt er syet sammen.

6. Det vi efterlader
Hos os får du ingen mapper! Til gengæld får du indsigt, grafiske værktøjer, et fælles sprog, ny best practice i adfærd, idékataloger, kommunikationsstrategier, struktureret vidensdeling. Alt det, som ingen har tid til og de færreste får gjort.

Kontakt os