Kunderejse

Som med alle andre mål, undren eller aspirationer starter vi med at finde ud af, hvorfor kunden (Om det er b2b eller b2c) ikke oplever det, I har beskrevet, aftalt eller lovet.

Mange mål for kundetilfredshed (NPS, Trust, EPSI, MOT mfl.) er velegnede som internationale benchmarks. Men målepunkterne afspejler hverken kundernes reelle forventninger (fx forretningsforståelse og proaktiv relevans) eller leverandørens (ønske)position.

Så i supplement til de traditionelle målepunkter finder vi de kvalitative indikatorer, så de hænger sammen med jeres strategi, position og nye adfærd. Vi finder ud af, hvad kunderne vil sætte pris på, at I leverer, hvis I spurgte på en anden måde, og hvad der vil adskille jer fra de af jeres konkurrenter, som også har høje kundetilfredshedsmålinger.

Og så finder vi selvfølgelig de barrierer, der forhindrer jer i at levere den gode kunderejse, kundeoplevelse, samt den adfærd, der sikrer, at det sker hver gang. Metoden og tilgangen er beskrevet under Gap analyse ovenfor.